Lahjakirjat suoraan kotiin!

Kaikkia Warelian saatavilla olevia kirjoja voi tilata pienestä verkkokirjakaupastamme. Tilaaminen on helppoa, ja useimmat kirjat toimitetaan kaikkialle Suomeen ilman postituskuluja.

Myös toimitukset ovat nopeita! Siihen on monta syytä, joista tärkein on se, että kaikki kaupassamme tarjolla olevat tuotteet ovat oman varastomme hyllyssä, Warelian omassa toimistossa Tyrvään Prykissä Sastamalan Kirjakorttelissa. Emme siis joudu tilaamaan myymiämme kirjoja mistään muualta. Poimimme kirjat hyllystä ja pakkaamme ne toimiston pöydän ääressä ja viemme valmiit kirjapaketit lähipostiin. Tilaamasi kirja lähtee matkaan tilauspäivänä tai viimeistään heti seuraavana arkipäivänä tilauksesi jälkeen.

Melkein kaikki kirjat lähetetään meiltä postitse perille asti – sinun ei siis tarvitse hakea niitä pakettiautomaateista eikä noutopisteistä. Lähetämme kirjat suoraan perille kannettuina aina, jos paketin koko sallii toimituksen postin perusjakelussa. Useimmat kirjapakettimme ovatkin kooltaan alle 30 mm, eli ne mahtuvat sisään esimerkiksi lukollisen postilaatikon luukusta tai kerrostaloasunnon postiluukusta.

Tervetuloa kirjaostoksille Warelian verkkokauppaan!

Annamme paljousalennuksia suurista kertatilauksista (vähintään 10 kirjaa). Jos tarvitset esimerkiksi lahjoiksi monia kappaleita samaa kirjaa, kerro meille siitä sähköpostitse osoitteeseen tilaukset@warelia.fi. Suuret kertatilaukset maksetaan laskulla.