Warelian logistiikkakumppani on vuoden 2023 alusta alkaen Kirjavälitys

Warelian logistiikkakumppani vaihtuu. Viime vuodet kumppanina on ollut Porvoon Kirjakeskus, mutta yhteistyösopimus päättyy tämän vuoden lopussa. Vuoden 2023 alusta lähtien logistiikkakumppanimme on Hyvinkäällä toimiva Kirjavälitys.

Kirjavarastomme siirtyy Porvoosta Hyvinkäälle ennen tämän vuoden loppua, mutta toimitukset Kirjavälityksestä kirjakaupoille, kirjastoille yms. kirjatukkurien asiakkaille alkavat pienellä viiveellä, luultavasti kuitenkin viimeistään tammikuun puolivälissä.

Kuluttaja-asiakkaat voivat kaiken aikaa tilata kirjojaan suoraan Warelian verkkokaupasta, sillä Warelialla on kaikkia kirjojaan myös omassa välivarastossaan Sastamalassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *