Kesätöihin kirjankustantamoon?

Jenna Kallio oli Wareliassa kesätyöntekijänä viime kesänä. Kesätyöntekijöiden toimenkuvaan kuuluivat myös kirjojen esittelyt Warelian somekanavilla. Kuva Warelian Facebook-sivuilta.

WARELIASSA KESÄTYÖPAIKKA KAHDELLE KESÄTYÖNTEKIJÄLLE – hakuaika päättyy viikon päästä 15.2.

Oletko kiinnostunut kirjoista ja myyntityöstä? Haluaisitko kesätyötä kirjankustantamosta? Warelia palkkaa kesätyöntekijöitä myös ensi kesäksi.

Etsimme nyt kahta kesätyöntekijää Warelian toimistoon ja kesäkirjakauppaan Sastamalan Kirjakortteliin. Vanhan kirjallisuuden päivien aikaan kesätyötä tehdään myös kirjapäivien tapahtumapaikalla. Kirjapäivillä esitellään ja myydään kirjoja ja haastatellaan kirjailijoita.

Työpäiviä on kesäkuun alusta heinäkuun loppuun kummallakin kesätyöntekijällä noin 17–20. Työpäivät ovat yleensä maanantaista torstaihin, viikonloput ovat vapaita paitsi kirjapäiväviikonloppuna pe–la 30.6.–1.7. molemmat kesätyöntekijät ovat töissä. Työpäivien pituus on maanantaista torstaihin 6 tuntia, kirjapäiväviikolla päivät ovat pitempiä. Työvuorolista tehdään hyvissä ajoin ennen kesätyön alkua, joten muillekin kesäsuunnitelmille jää hyvin tilaa. Työviikkojen välissä voi olla kokonaisia vapaaviikkoja.

Voit katsoa näytteitä aiempien kesätyöntekijöiden työn sisällöstä Wareliaani-lehden sivuilta 56–62: https://issuu.com/warelia/docs/wareliaani_2021/56

Haluaisitko sinä olla yksi ”wareliaaneista” tulevana kesänä? Voit hyvinkin sopia joukkoon, jos vastaat ”kyllä” näihin kysymyksiin: Tuntuuko ajatus kirjojen myymisestä ja kirjoista puhumisesta vieraiden ihmisten kanssa enimmäkseen mukavalta? Oletko luotettava ja vastuullinen, omatoiminen ja ahkera, huolellinen ja hyvä keskittymään? Pidätkö lukemisesta ja oletko valmis lukemaan omalla ajallasi pinon Warelian kirjoja ennen kesätyösi alkua? Oletko kiinnostunut tekemään kirja-aiheisia teksti-, kuva- ja videojulkaisuja sosiaaliseen mediaan? Oletko rohkea ja avoin? Uskaltaisitko esimerkiksi haastatella kirjailijaa yleisön edessä? Jutteletko mielelläsi kirjoista ihmisten kanssa? Kestätkö hyvin myös hiljaisuutta ja yksinoloa? Kesätyö voi sisältää mm. pitkäjännitteisyyttä vaativaa hiljaista työskentelyä käsikirjoitusten ja taittovedosten parissa. Teetkö hiljaisina hetkinä mielelläsi kaikenlaista muutakin? Kesätyöhön kuuluu myös mm. siivoamista, hyllyjen järjestelyä ja kirjojen pakkaamista.

Jos tällainen kesätyöpaikka Wareliassa tuntuu mieluiselta, lähetä vapaamuotoinen kesätyöhakemuksesi sähköpostitse 15.2.2023 mennessä osoitteeseen w@warelia.fi. Otsikoi viestisi näin: Kesätyöhakemukseni Wareliaan 2023.

Kerro hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi ja myös opintosuorituksistasi. Harrastuksetkin ovat kiinnostavia. Aikaisempi kokemus myyntityöstä ja/tai asiakaspalvelutyöstä on eduksi muttei pakollinen. Sosiaalisen median monipuolisesta tuntemuksesta, valokuvaus- ja videokuvaustaidoista ja videoiden editointitaidoista on paljon apua.

Työhaastatteluita pidetään helmikuun loppupuolella ja maaliskuun alkupuolella Sastamalassa ja tarvittaessa myös Teamsissa. Mahdolliset tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen w@warelia.fi.

Viime kesän kesätyöntekijä Maria ensimmäisenä kesätyöpäivänään Tyrvään Prykin ovella. Kuva Warelian Facebook-sivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *