Tervetuloa jouluostoksille Warelian kivijalkaan!

Warelian oma kivijalkakauppa Tyrvään Pryki on auki joulunalusviikolla maanantaista 18.12. perjantaihin 22.12. joka päivä kello 10–16. Tervetuloa kirjakustantajan omaan pieneen kirjakauppaan! Puotia pitää auki Maria, joka antaa asiantuntevasti vinkkejä erilaisille lukijoille sopivista lahjakirjoista ja käärii niin halutessasi kirjaostoksesi paikalliseen Carccu-lahjapaperiin!

Voit selailla Warelian kirjavalikoimaa verkkokaupassamme: Tyrvään Prykin verkkokauppa (holvi.com). Sieltä voit myös tilata kirjalahjat. Nopeat toimitukset postitse kaikkialle Suomeen. Seuraava postituspäivä on maanantai 18.12.

Warelian kivijalkakauppa on kesäkirjakauppa ja joulukirjakauppa. Ensi viikon jälkeen Warelian kivijalkakauppa (kuvassa) on seuraavan kerran auki ensi kesänä 2024. Alla on kaupan edustalla kesällä 2020 keskiyöllä otettu kuva: © Esa Ijäs.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *