WARELIAN AJANKOHTAISET TIETOKIRJAT

WARELIAN AJANKOHTAISET TIETOKIRJAT, joista mediassa puhutaan tai pitäisi puhua vuonna 2024, neljän kärki:

1. Aki Rasilainen: Porvoon valtiopäivien poiskirjoitettu historia. Kirja osoittaa, miten suomettuneisuuden ajan vaikutus näkyy edelleen 1800-luvun Suomea koskevassa historiankirjoituksessa. Kirja paljastaa myös suoranaisen tiedevilpin.

2. Ilpo Mikkola: Silmiemme edessä. Itä-Timorin kohtalonhetkistä tulee syyskuussa kuluneeksi 25 vuotta. Tapahtumia oli todistamassa paikan päällä vain muutama suomalainen. Kirja osoittaa, miksi Itä-Timorin tapahtumia on syytä muistaa Suomessakin vuonna 2024.

3. Hannu S. Laine: Suomalaisen metsästyksen tulevaisuus. Kirja osoittaa, miten epärationaalisia eräät metsästykseen vaikuttavat viime aikojen oikeuden ratkaisut ovat olleet. Samoin kirja osoittaa, miten vajavaisilla tiedoilla eräät mediat uutisoivat metsästykseen liittyvistä aiheista.

4. Hannu Koski: Kunnan puolustus. Hannu Koski osoitti jo vuonna 2018, että sotesekoilu tulee käymään kalliiksi. Media ei kirjaa juuri noteerannut, koska se ei toistellut ”isompien hartioiden” mantraa. Kirja osoittaa, ettei perinteisten peruspalveluiden vieminen pois kunnilta perustunut kuntien todellisen toimintakyvyn puutteisiin.

Nämä neljä puheenaihekirjaa, ja se viides, Warelian verkkokaupassa:
https://holvi.com/shop/tyrvaanpryki/section/top5-puheenaiheet-naista-puhutaan-2024-tai-pitaisi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *